Literatura

wiersz napisany trzyma dłużej niż kupon totolotka (wiersz)

witka

 

być może rozdziobią nas brojlery i drony

ale kto zabroni biedniejszemu o niezawarty zakład

odlecieć z bocianiego gniazda w niewidce

nawet słowny piercing obluzowaną ósemką

może odbarczyć kilka kręgosłupów moralnych

 

nieważne że zaryjesz się jak meteor

w Ogródkach Działkowych Malina

ostatnich posiadaczy ziemskich

którzy mogli uwolnić orkę

a ten laudacyjny wygląda tak

 

w UB twoje kartoteki

starczą na trzy biblioteki

bo stawałeś przeciw WRON-ie

pisząc ulotki na stronie

wojnyś przeżył niedraśnięty

ZBoWID jakoś nie dał renty

 

 

 


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 lutego 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca