Literatura

nie martwi się (wiersz)

Yaro

nie martwi się o mnie
jeszcze
zdążę przeziębić się na twoim pogrzebie

 

słowa druzgocące uderzenie z sensem 
zadany kłujący ból krwawi z ust

 

dba o pieniądze gromadzi majątek 
chyba jest stąd taki ziemski

 w budowie zimny kamienny grób

 

stoi twardo kamienne serce uderza w pierś 

mocą żadną wredną twarzą 


nie przestraszy nie wycofam się
pałace i złoto pozostanie 

a po tobie zapomną wszyscy 


 taki był zmarł z przesytu przepychu

czasem ktoś z litości zapali znicz 
wspomni o niedobrym

 

powie taki był

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 8 lutego 2018, 20:24
"zadany kujący ból krwawi z ust".........................po prostu cymes
Yaro
Yaro 8 lutego 2018, 20:26
żądlić potrafisz jak szerszeń:-)
Konrad Koper 8 lutego 2018, 20:45
Jeden z twoich gorszych. 3+
Yaro
Yaro 9 lutego 2018, 13:49
Konradzie to jeden z najlepszych na innych portalach...
Mithril
Mithril 9 lutego 2018, 14:25
"Yaro 30 min. temu zgłoś Konradzie to jeden z najlepszych na innych portalach..."

...chyba na beju - bo tam produkcje z bykami przechodzą jako licentia poetica
Yaro
Yaro 9 lutego 2018, 18:39
Konrad za delikatny jesteś...nie zrozumiesz mnie ,bo i ja nie rozumiem...
Mi Lo
Mi Lo 12 lutego 2018, 13:14
popraw do choroby tego byka, bo to kpina z twoich polonistów.
Yaro
Yaro 12 lutego 2018, 15:16
Mi Lo też z nich kpię ....przepraszam ...
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 8 lutego 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca