Literatura

haute couture (wiersz)

Małgorzata Bobak

 

 

próbuję dopiąć charakter 
kilka przeciętnych cech

przylega nad wyraz idealnie

 

skrócę nieco i zwężę 
ale tak by zostawić zapas

 

kiedy ubiorą mnie w słowa

których nie znam
wyciągnę prawdziwe

 

wystarczy

 

 

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 18 lutego 2018, 21:34
...za makaronizm
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
jesteś uroczą osobą
Mithril
Mithril 19 lutego 2018, 07:40
...zaś ty lękliwym hurtownikiem z blokadą komentarzy, który/a postanowił/a swoimi "płodami" zasypać Wywrotę czyniąc sobie tutaj prywatnego bloga.........................żal


(zmieniłem)
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
Twoje słowa kamieniami nieomszonymi. Ostrymi. Na każdym portalu jest Ktoś taki jak Ty ...
przysłano: 18 lutego 2018 (historia)

Inne teksty autora

gdy wyjdę z cienia (...)
Małgorzata Anna Bobak Końcowa
spaceruję po mieście (...)
Małgorzata Bobak
Sanctus picture
Małgorzata Bobak
Coffeehouse
Małgorzata Bobak
dopóki ocean
Małgorzata Bobak
czuj się zamurowany
Małgorzata Bobak
w procesie tworzenia
Małgorzata Bobak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca