Literatura

*** (wiersz)

Aneczka

wiersz powstał z... miłości
kocham Cię –
każdego ranka chcę
Ci to powiedzieć ,
Pojawiam się jak rosa
w przezroczystej sukience

ale rano ty jeszcze śpisz...

a wieczorną porą
siedzę nad kubkiem mleka ,
myślę o niczym ,
czasem tylko o Tobie ,
mniej więcej sześćdziesiąt razy na minutę


słaby 22 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 grudnia 2001

Inne teksty autora

Ławka ,ja i TY
Aneczka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca