Literatura

gdziekolwiek (wiersz)

drożdżer

szukam, szukam, szukania mi trzeba
więc oto i ja
pisze do Ciebie
gdziekolwiek jesteś

niczego o sobie
tyle, że jestem

i już... i koniec
nic więcej nie trzeba

bo kto dzisiaj szuka
tak na prawdę szuka...

to smutna prawda
więc czy jeszcze warto?

.

.

.

.

.

proszę cię
zacznij szukać
gdziekolwiek jesteś

dobry 24 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dunia 20 listopada 2006, 11:55
podoba mi się ale czegos mi w nim brakuje popracuj nad nim troszkę lepiej:)
jpL 2 grudnia 2006, 18:09
pisze do Ciebie
gdziekolwiek jesteś

niczego o sobie
tyle, że jestem


ten fragment po prostu rządzi!
u mnie na opisie gg kroluje ;)
przysłano: 12 lutego 2002

Inne teksty autora

* * *
drożdżer
jak jest
drożdżer
w ciszy
drożdżer
droga
drożdżer
spełnienie
drożdżer

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca