Literatura

koniec wakacji (wiersz)

Szluger

dzień
jak latawiec
kolorowy motyl
szarpany przez burzę
ucieka z ciepłej dłoni
małego chłopca
a biegnący obok duży chłopiec
patrzy na niebo
i zaczyna płakać

juz jutro będe daleko stąd


niczego sobie– 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ALEX
ALEX 16 kwietnia 2007, 21:36
MIŁY SŁODKI, PODOBA MI SIĘ,POZDRAWIAM
14 czerwca 2007, 18:31
gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh
14 czerwca 2007, 18:31
gfgfyhfthhhhhhhhhhhhh
ktoś
ktoś 18 czerwca 2007, 18:45
brrrrrrrrrrrrrrrrr
co za g****
przysłano: 31 marca 2000

Inne teksty autora

drobne fałszerstwa
envagorien
Magnolie
envagorien
*
getsemani
dual
getsemani
kasztany
getsemani
paw
getsemani
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca