Literatura

xxx (wiersz)

zapałka

Ona nic nie mówiła
ale wiedz,
że zawsze miała rację.
Czy wiesz,
że nie kochała
i jeśli znów próbowałeś
Ona zagryzała wargi
zmuszając się sprawić ci przyjemność

słaby 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Brodacz 1 kwietnia 2002, 15:05
big-brother-syndrom i po co to?
AandT 10 kwietnia 2002, 04:25
to jest zapis, notka a nie wiersz dlatego nie oceniam wcale
ania
ania 20 lipca 2004, 13:44
jakbys napisal ten wiersz jako o facecie a nie kobiecie to bylby to zupelnie dokladnie opis mojego chlopaka
przysłano: 24 marca 2002

Inne teksty autora

24 godziny
zapałka
***
zapałka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca