Literatura

Prawda (wiersz)

vompierz

martwym byc przeznaczony
samotnosci i potepieniu oddany
mazenia o zwyklosci
niszcza magow starania
Egregor przybral ludzka postac
pechowo obrana
milosc zaginela w opuszczonym czlowieczenstwie
zycie przestalo miec znaczenie
nie ma od tego ratunku
Jam Egregorowy Legion
Jam kary godny
Jam zal straconych dni.

dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 kwietnia 2000

Inne teksty autora

Matko ma
vompierz
Wybaczcie
vompierz
Kolejny dzień
vompierz
The last one
vompierz
Wolnosc umyslu
vompierz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca