Literatura

chwila (wiersz)

Szluger

ciepło
znajome ręce na twarzy
poszukiwanie ust w których jest tylko radość
w oczach i włosach uśmiech
na poduszce słowa
te doskonałe

cisza
idealna i święta
pozwala odpocząć ciałom
i temu szczęściu
które skleja nasze dłonie

nic nie widzę
oprócz nieba
w twoich oczach
jestem pijana
schowana w twoich rękach
chcę zatrzymać
w sobie na zawsze
zapach tej chwili


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 kwietnia 2000

Inne teksty autora

drobne fałszerstwa
envagorien
Magnolie
envagorien
dual
getsemani
*
getsemani
kasztany
getsemani
paw
getsemani
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca