Literatura

Mur (wiersz)

onia

Nie wypowiedziane słowa
Tworzą między nami MUR
Rękami po omacku szukam wyjścia z labiryntu
W głowie maluje sie strach
Poruszam się powoli
Jak marionetka - opuszczona samotna

Mijam swój cel
Pokonuje przeszkody
Omijam je
Czasem spadam coraz niżej...
Niżej bliżej dna
Może kiedyś wprowadze
To w życie...

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 kwietnia 2000

Inne teksty autora

Walka
onia
Wiatr
onia
My
onia
Ja
onia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca