Literatura

bez nazwy (wiersz)

andrzej szewciw

po prostu wiersz
jest dziewczyna
którą kocham

mam zegarek
który się śpieszy

jest kraina
którą szukam

mam kolegów
którzy mnie zawiedli

jest uczucie
którego nie rozumię

mam zamiar
być sobą

ten zamiar
jest dość niezły

to uczucie
mi obrzydło

tych kolegów
widzę codziennie

tą krainę
stworzę sam

ten zegarek
już zgubiłem

tą dziewczynę
nie mogłem nienawidzieć

© http://webua.net/pavuk

słaby+ 12 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
AandT 17 lipca 2002, 05:27
????
W czytelni ????
Bez komentarza.
katarzyna Łukaszyk
katarzyna Łukaszyk 18 listopada 2006, 15:51
wiersz jest fantastyczny
waldi
waldi 3 kwietnia 2017, 18:45
Dobry
przysłano: 10 lipca 2002

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca