Literatura

Tylko Ze ... (wiersz)

Swiezy

Tylko Ze ...

Z toba na koniec swiata
przez slonce i deszcz,
Idziemy wprost przed siebie
mijajac wiele miejsc
lecz kiedys gdy dojdziemy
gdy drogi bedzie kres
zostac razem zostaniemy
to jedyne wyjscie jest

Kiedys gdy o mnie znow pomyslisz,
gdy juz daleko bede stad.
popatrzysz w oczy temu drugiemu
szukajac winy, to nie byl blad.
Tak byc musialo, wiec nie ma co
bylem-odszedlem, kochajac wciaz
O jednym mysle, z tych wielu miejsc
kochac na zawsze - "mym" wyjsciem jest


fatalny+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
daria
daria 1 grudnia 2006, 12:29
ten wiersz nadawałby sie jako piosenka ale nieczepiam się pozdro:)
przysłano: 9 maja 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca