Literatura

grzech śmiertelny (wiersz)

Onir

Świat milczał gdy syn jego
Darł w strzępy honor ojców
Podpalał krzyże na wzgórzu
Słów złych niezrozumienia

Świat milczał gdy syn jego
Nie wierzył w słońce i w wodę
Zadając kłam życiu czy Bogu
Odrzucił dar istnienia


słaby– 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 grudnia 2011 (historia)

Inne teksty autora

kruk
Przemysław Waszut
MODLITWA
Onir
lądowanie
Przemysław Waszut
Ziemia
Przemysław Waszut
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca