Literatura

Lobotomia (wiersz)

Bobek

Władza zabrała rodzinę
Pieniądze pożywiły się jej szczątkami
Krzyczeli ludzie słabych zmysłów
Nic więcej nie było
To wszystko czego chcieli
Rząd wygryzł w ludziach dziurę
Przez którą wypływała ich krew
Nie tęsknię za nimi
Wieje wiatr
Czuję zapach trupów
Czyż nie jest rozkoszny ?
Stracili sami siebie
Sami wydali na siebie wyrok śmierci
Piromani
Nie żałuję ich !
Nie żałuję ich !

niczego sobie 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ggg
ggg 30 lipca 2004, 08:48
ddddddddddd bardzo fajny tekst






dddd
przysłano: 18 maja 2000

Inne teksty autora

Skolioza
Bobek
Strach
Bobek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca