Literatura

Strach (wiersz)

Bobek

Spluń mi w twarz
Jeśli masz odwagę
Spójrz mi w oczy
Jeśli się nie boisz
Uderz mnie to nie boli
Wychodzisz ? Dlaczego ?
Przecież jeszcze żyję
Kiedy już podetnę sobie żyły
Będziesz się krztusił moją krwią
Czerwona rzadka maż wypływa mi z ust
A ty się nią krztuś !
Krztuś !
Krztuś !

niczego sobie 18 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Łuki
Łuki 23 lipca 2004, 13:41
do dupy z takimi tekstami
Łuki
Łuki 23 lipca 2004, 13:41
do dupy z takimi tekstami
Łuki
Łuki 23 lipca 2004, 13:41
do dupy z takimi tekstami
Łuki
Łuki 23 lipca 2004, 13:41
do dupy z takimi tekstami
Domis
Domis 21 maja 2007, 00:02
mocne,pelne bólu....................................................... ....
przysłano: 18 maja 2000

Inne teksty autora

Lobotomia
Bobek
Skolioza
Bobek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca