Literatura

Uroki po rosyjsku (wiersz)

iranon

Ponieważ me teksty wysłane ok. 2 tygodni temu zniknęły oto poprawiona wersja jednego z nich
Gołębie skrzydła kłują i w oczy się rzucają
Chociaż je zakopano na strychu
A właściciel anioł wyskoczył
Do sąsiada z dołu

We śnie spogląda na mnie z lustra łza
Za dnia zamknięta za kurtyną włosów

Gdzie zmierzają wspomnienia
One nie odchodzą daleko
Mutują w echa
I ogłuszają

słaby+ 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
5 lutego 2007, 15:39
ja pierdole ale pojebany ten wiersz
J^ózef_Manel^
J^ózef_Manel^ 8 lutego 2007, 20:43
Da() offcor's very very... goood by I think it listeng to much may hair :D :D Dac raiii :P
przysłano: 10 kwietnia 2003

Inne teksty autora

metropol
Iranon
***
Iranon
Nowa piosenka
iranon
Quo vadis
iranon
***
iranon
Pożar
iranon
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca