Literatura

Definicje przewrotne (wiersz)

Tomasz Mayow

definicje widziane oczami wrażliwego człowieka.
Definicje przewrotne



krowa-mlekodajka
film-nierzeczywistość kontra rzeczywistość
pożegnanie-machnięcie ręką na pozory
łzy-powódź oczu
pustynia-podłoga z piasku
szafa-azyl rzeczy osobistych
kłamstwo-druga strona prawdy
bekhend-słabsza strona tenisisty

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
HUQ
HUQ 13 listopada 2003, 23:32
Mały socjologiczny dowcip
przysłano: 22 grudnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

haiku
Tomasz Koriański

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca