Literatura

MUSISZ MNIE KOCHAĆ (wiersz)

WIKA

jest to wiersz opisujący moje kontakty z ludźmi, ich stosunek do mnie niestety nie zawsze taki, jaki bym chciała.
MUSISZ MNIE KOCHAĆ

Czasem rzucasz cierniami
Próbując zranić me serce
Nie mam sił by się bronić
Proszę nie rzucaj więcej

Czasem ranisz słowami
Plotąc z złych słów wieńce
Nie mam czym się bronić
Proszę nie mów nic więcej

Czasem gardzisz oczami
Spojrzeniem duszącym i zwięzłym
Nie mam jak się schować
Proszę nie patrz tak więcej

Czasem próbujesz mnie złamać
Atakując bronią swą prężniej
Zabrałeś mą duszę me ciało
Tak zabrać chcesz serce

niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 czerwca 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca