Literatura

Stare grzechy (wiersz)

Magdalena Komoń

Stare grzechy kładą się na wietrze.
Stare drzewa kładą się do wiatru.
Stare kobiety kładą się z wiatrem...

My idziemy przed siebie
Wy idziecie do siebie
Oni wracają

Patrzą na dachy
swoich
domów
grzechów
idealizują
swoje
pac
pac
pac


słaby+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 czerwca 2000

Inne teksty autora

Czas
Magdalena Komoń
Mój pokój
Magdalena Komoń
bez słowa
Magdalena Komoń
Dzieci Embriony
Magdalena Komoń
Ja ja
Magdalena Komoń
Czasami
Magdalena Komoń
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca