Literatura

Miłość nowa (wiersz)

Czarna25

Moja miłość przeszła w wiatr wiosenny
- wiatr wiosenny - me szaleństwo w burzę
- w burzę - moje szczęście w deszcz senny
- deszcz senny - moja wiosna w różę

Z wiatru spłynie moja miłość nowa -
- miłość nowa - z burzy szał wystrzeli -
- szał wystrzeli - sen rozkosz wychowa
wiosna ustanie w różanej kapieli .

niczego sobie 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Janek 13 września 2003, 11:46
Szkoda, że taki krótki...czyta się z przyjemnością ogromną
ania 6 pazdziernika 2003, 13:25
szczeze-ja nie gustuje w czyms takim
ale pisz dalej
sed31
sed31 26 sierpnia 2006, 13:11
Slowa ucichna a twoje slowo pisane daje radosc gdy strach i zle na sercu fajne to co piszesz..............
przysłano: 12 września 2003

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca