"Jeśli kóregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać, zadzwoń do mnie...
Nie obiecuję że Cię rozbawię, ale mogę płakać z Tobą
Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać, zadzwoń do mnie.
Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho...
Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...Przybiegnij do mnie bardzo szybko
Moge Cię wtedy potrzebować..."
Nightmeen
Wiersz
·
2 grudnia 2003
-
davidciekawy, ale ja na twoim miejscu dodal bym z dwa wersy
-
Turkusikwrzuszajace. Nie kazdy potrafi napisac wiersz tak prosty, prawdziwy i skomplikowany jednoczesnie.