Literatura

Oprócz (wiersz)

OverBoy

Ostatniego
Wysępionego
Na krechę
...

Szerokiej
Oświetlonej
Wybrukowanej w mozaikę
...

Ulubionej tapety
Ulubionej playlisty
Ulubionego kursora
....

Najcieplejszej
Przesiąkniętej
Samotnej
...

Nic mi więcej.

słaby 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
nF
nF 28 grudnia 2003, 04:07
Błękitnego nieba

(hedonizm rozstrojony, miłe w czytaniu)
Justyna 28 grudnia 2003, 23:11
wrzuciłam próbnie trzy teksty na wywrotę, ale nie mogą się doczekać autoryzacji. W końcu pokazało się niedopuszczone, ale dlaczego to nie wiem. Robią się niedopuszczone z przedawnienia? Bo nic w nich takiego strasznego nie ma :P Próbowałam dla odmiany wysłać je mailem, ale wypluwa mi ten podany adres :( Jest jakaś rada? Ludzie, poratujcie...
Justyna 28 grudnia 2003, 23:16
(przepraaszam bardzo za wpraszanie się na cudzy comment list! Po prostu inaczej nie mam nawet jak zapytać :( a w wierszu podoba mi się ten pomysł na czytelne niedopowiedzenie - jest ciekawy :) )
nF
nF 29 grudnia 2003, 00:37
z tego co wiem to jako niedopuszczone kwalifikuje je redaktor, w tym przypadku skc, jeśli się nie mylę, do Niego powinnaś kierować swoje pretensje.
Arek Janicki
Arek Janicki 29 grudnia 2003, 00:43
Jest okładnie tak, jak pisze Paweł -każdy tekst czytamy i nie ma takiej możliwości, żeby jakiś "przepadł" z powodu przeterminowania. Jeżeli teksty nie zostały dopuszczone do publikacji, to najwidoczniej nie były wystarczająco dobre.

A formularz pocztowy już naprawiłem, dzięki za info.
29 grudnia 2003, 22:52
więcej osobistej krzyżówki niż wiersza, ale pomysł ciekawy.
forres 21 stycznia 2008, 20:47
ten mi się podoba, o ile czytam jak autor sobie życzy, a więc po każdej strofie jest miejsce na tytuł. i na przyszłość...przy takim zabiegu wystarczy gwiazdka, której miejsce winno być i przy tytule. ( kiedyś mi tak powiedział ktoś "ważny" w te klocki - i miał rację)
przeszkadzają mi duże litery, tym bardziej, że nie stosujesz tu interpunkcji.

puenta z takich które zawsze zabieram. uczę się ich...tak jakoś.
przysłano: 13 marca 2009 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca