Literatura

*** (wiersz)

virgo

hmmm... taki sobie wiersz
Burza
Na niebie blysk
Grzmot wisi w powietrzu
A ty mocniej mnie przytulasz
I szepczesz:
„Nie boj się. To tylko piorun.”
Czasem tak malo mnie znasz
To nie ze strachu drze
Czy nie widzisz tej burzy?
To ze wzruszenia
I to nie blysk piorunow
To tylko Bog robi nam zdjecia
A flesz z aparatu rozchodzi się echem
I wnika w nasze dusze

Obejmij mnie mocniej


D. 22.07.2000

fatalny+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 lipca 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca