Do ateisty i sadysty

carlit

Do ateisty i sadysty

Dlaczego!
Wolisz to zamiast, a nie wolisz
jego. Po co

wolisz to zamiast jego
Przecież
on woli pokój i ciebie
woli

Ale czy on istnieje!?
Pewnie tak, ale ty przecież wolisz to
zamiast jego
Może to jest słuszne,

a może nie.
Wolność. Jesteś wolny.
carlit
carlit
Wiersz · 22 lipca 2000
anonim