Literatura

~~~~ (wiersz)

Agataeye

pamiętasz? pamiętasz... ciii nie mówmy o tym, wiem, że jest Ci przykro, mój Najlepszy Przyjacielu...
zimny strumień
spływa między naszymi palcami
dotykamy kamieni
głaszczemy delikatnie małe
ruchliwe rybki
patrzymy na błękitne niebo
naszą parą oczu
podziwiamy słońce
mrużymy oczka, śmiejemy się
nasze ciało
nagrzane od promieni
odpoczywamy
słuchamy śpiewu puszystych
owadów
mówią głosami życia
Ty jesteś mną
a ja
jestem Tobą...

słaby– 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
Łza miłości
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca