Literatura

*** (wiersz)

unknown

Something deeply hidden
inside me,
is trying to escape,
but I know and It knows
it would never dare to do it...

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
irisHma 15 lipca 2004, 22:34
ha! ciekawe czy brak komentarzy i ocen wynika z faktu, że połowa ludzi w tym karju to ignoranci i melomani żyjący w błogim przekonaniu, ze jesteśmy pępkiem Europy, świata...czy raczej z tego powodu, że to bodaj pierwszy akt odwagi wyrażenia siebie w nieojczystym języku...

ale my pana Autora znamy...zdradzają Cię Twoja dane o kolorze i przesłaniu...NIe uciekałeś zbyt daleko, ale przynaj,niej mniej banalnie, a nawet intrygująco! :) I czuję satysfakcję, że wpisuję się tu pierwsza i to nie daltego, że nie mam gdzie rozładować frustracje, ale dlatego, że rozumiem. I niestety, angielski nie ukryje niedostatków. A może traktujesz to wyłacznie jako eksperyment??
irisHma 15 lipca 2004, 22:36
mówiac o melomanach i pępuku świta miałam na myśli to, że uważmay nasz jezyk za najlepszy z istniejących i nie lubimy zagłębiać sie w inne....a przecież nauka porzesza horyzonty...
irisHma 15 lipca 2004, 22:37
no jeszcze coś....nie uznaję usprawiedliwień dlatego bez zbędnych słow przepraSZAM PANIĄ AUTORKĘ ZA PANA AUTORA...
irisHma 15 lipca 2004, 22:38
żle skojarzyłam ot co...
unknown
unknown 16 lipca 2004, 19:18
faktycznie irisHma traktuje pobyt tutaj jako pewien eksperyment
sparwdzenie siebie i reakcji innych
wielkie dzieki za tenze komentarz....
kazda uwaga cenna jest..
przysłano: 14 lipca 2004

Inne teksty autora

Felix...
thoughtful

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca