Literatura

fwfe (wiersz)

eeerr


słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Geil
Geil 23 lipca 2004, 21:03
jeżeli jest w tobie światło... to napisz lepszy wiersz.
Misha 23 lipca 2004, 21:11
oceniam na: baaaaaardzo dobrze

choć nie do tak gładko jakbym chciał
przebrnąłem przez Twój wiersz,
troszkę mi się sylaby nie zgrywały,,
ale to tylko moja interpretacja..
W Twoim odczycie pewnie było by gładko ;)
gratuluję.. ładna rymowanka,
napisana z natchnieniem..
Koniecznie napisz w jakich okolicznościach powstał ten utwór..

niech żyją rymowanki !!
pozdrawiam .Misha.
Julcia 23 lipca 2004, 22:30
Wiersz jest bardzo przyjemny w treści...w formie jakoś dziwnie, ale zakładam, że to specjalnie...
kussi 23 lipca 2004, 23:44
nudne, banalne, beznadziejnie dobrane rymy, ogólnie 'fatalny'

kussi pozdrawia wszystkie grzeczne dzieci ;)
Justyna 26 lipca 2004, 23:13
pod koniec robi się coraz lepsze, ale kończy się za wcześnie, żey być dobre.
przysłano: 14 kwietnia 2009 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca