Zapnij już urok łabędzi
odejdźmy stąd, jak lilie
jak cień
Tak minął dzień
za dniem, ciszą upity
zwieńczony płaskimi
rzeźbami serc,
pomalowany srebrzystością
łąk twoich i okiem pragnień
nienażartą ządzą
złotych kamieni
Tak mija dzień
za dniem, w życiu ukryty
muśnięty czerwonym
obrazem twych rąk.
podoba mi się, tak po prostu się podoba, nie bardzo umiem powiedzieć za co, może za ten niesamowicie łagodny nastrój, ale udało Ci się nie sprowokować mnie do czepiania. :) jestem na tak jeśli tylko poprawisz błąd. pozdrawiam.
czekamy na poperawienie literówki. :P
pozdrawiam
yah
:)
To ma byc polska kultura??
HUJ WAM W DUPE Z TAKIMI WIERSZAMI
Włączcie sobie vive o 23.30 i popatrzcie na dupki zamiast zasmiecac neta.
Ja szukam info o kurwie dudku a tu taki syf taka porazka......
wiecie co to polki hip-hop??
Obejzyjcie sobie na vivie lub nawet na GG jak wiecie co to jest (polski komunikator internetowy) dla niekumatych....
ogólnie:
-syf
-smród
- i ubóstwo
Wali mi to jak z murzyńskiej chaty ide pierdolic gibona
P.S. I HUJ WAM W DUPE I NIEPOKAZYWAC MI SIE NA OCZY....
Z POWAZANIEM : STUDENT LICEUM DIBUA W KOSZALINIE