Literatura

Deszcz i wysokie ciśnienie (wiersz)

f

piosenka:p
Średnio raz do roku
Ginie w słońca mroku
Mała armia ludzi
Nikt nią nie dowodzi…

W ciemne dni jesieni
Jak głosy jeleni
Znikają gdzieś we mgle
„… samotne drzewa!”

Wszechobecni, zagubieni
Racjonalni, zostawieni
Uciekają…
Uciekają…
Uciekają…


W czerni ich zobaczę
W czarno-białych snach
Z nimi raz zapłaczę
By też odejść Tak!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Inka
Inka 28 marca 2007, 19:03
fajne fajne... jakby do tego dodać muzykę... i można by nucić :) podoba mi się
estel
estel 9 kwietnia 2007, 14:33
też do piosenek
przysłano: 28 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Kłoda
f

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca