***

annia szamanka

Chce uciec od rzeczywistosci
By poczuc smak wolności
By w miłości podążać przez świat
I kochać się bez świadomości
Że powrócić przyjdzie czas
annia szamanka
annia szamanka
Wiersz · 5 kwietnia 2007
anonim