pogniecione myśli
naiwnie tułają się
po oprocentowanej głowie
rozpalone kolejną
iskrą w dół
odchodzą jak powstały
c i c h o
znowu
między nami
odurzony szmaragdem
spod powiek
odpływam
kiedy znów
uderzysz
nie zaboli
tak bardzo
mnie ujęło . udało Ci się rwanie wersów tak , że czuć oprocentowanie . Końcówka choć bardzo prosta jednak moc ma w świetle poprzednich zwrotek.
pozdrawiam
Pozdrawiam.