Ksiu

Bartłomiej Bianketti

Kasiu gdy wyschną łzy
wylane przez ciebie,
i zgasną gwiazdy na niebie.
Ja będę szedł
do ciebie z różami.

Chociaż będę tęsknił dniami i nocami.
A gdy dojdę do ciebie ,
ty powitasz mnie uśmiechem .
Będziesz ciekawa mojej życiowej drogi,
i radość zamieszka w twoim sercu.

Spędzimy ze sobą kilkanaście dni .
marzeniami będziemy żyć ,
i dla siebie tylko być .
Będziesz dla mnie od losu darem ,
oraz moich
uczuć wyrazem.

Wiem że jest to moje najskrytsze
marzenie ,
lecz wiem że nadejdzie taki dzień .
że zamieszkasz w moim sercu ,
a ja będę każdym
twoim oddechem .
Bartłomiej Bianketti
Bartłomiej Bianketti
Wiersz · 18 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    wyslij Kasi , ucieszy się z pewnością ,bo tkliwy tekst , tyle ze do poezji mu daleko , oj daleko . Musisz więcej czytać i zmienić zupełnie styl pisania a bedzie dobrze .
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat