Literatura

Jestes jak (wiersz)

ardnas15

o bliskiej osobie.........................literówki
Jestes jak serce bijace we mnie
Jestes jak ogien grzejacy we dnie
Jstes jak kwiatek na polnej lace
Jestes jak swiatlo w dzien swiecace
Jestes jak gwiazda na mym niebie
I dla dego kocham ciebie

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 maja 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca