amnezja

Weronka W.

grad czy śnieg
cóż za różnica zresztą
może deszcz

nie pamiętam twej koszuli
w kratkę zielona
może czerwona

swoich łez nie pamiętam
nie chcę już bo po co

nic nie pamiętam.

piękne wspomnienia
miłości tchnienia
wieczność chwili spełnienia

nie ma


a Ty?

kim jesteś?
Weronka W.
Weronka W.
Wiersz · 19 lipca 2007
anonim
  • estel
    zapominanie czasami jest fajne, prawda, ale słowem nie zatrzymujesz mnie tym razem w żadnym wersie. pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat