nakrzyczałam na słońce
i ucichło światło
po policzkach spływają palce
w geście pożegnania
pytałeś w jakich się oddaję
jasne że w niebieskich
droga na skróty po ciepłej skórze ust
a w oczach wiąż piasek
popękane ramy sinych warg
Ujmujesz mnie.
zastanawia mnie jedynie czy w drugiej strofie potrzebne jest "światło"?
"a w oczach wiąż piasek" czy "wciąż piasek"? - literówka?
serdecznie pozdrawiam:)
dziękuję .
Pozdrawiam :)