Literatura

czasem dobrze jest uwolnić się swojej duszy - ale tylko czasem (wiersz)

mysza

punk tez ma dusze i serce
Słowa zatopione
W krwi kałuzach
Otchłani śmierci
Bezpowrotną drogą
Brnę całą sobą
Nie patrząc za siebie
Bolącą stopą
Uderzam o ziemię
Zaciskam pięści
Waląc w siebie
Topię się dla prawdy
Życia po śmierci
Umieram krztusząc się
Goryczą prawdy
rzucanej we mnie

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 2 pazdziernika 2007, 01:52
sie , sobą , mnie , sobie . jakiś egoizm w wierszu tańczy . strofki banalne i nieprzemyslane. tekst z pewnościa potrzebuję oszlifowania .
przysłano: 1 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora

KROK DALEJ
mysza
BEZSILNOŚĆ
mysza

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca