Literatura

*** (wiersz)

Koxik

Wzruszona spoglądam tam

w czarodziejski śwat marzeń

w magiczną przestrzeń dzieciństwa

by przeżyć je na nowo

zaleczyć rany

by patrząc wstecz  już nie płakać

tylko śmiać się prawie obstrakcyjnie

ale realizm jest inny

czasu nie wskrzeszą

bo już nie jestem dzieckim

nie cofam wskazówek zegara

aby znowu było wczoraj


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 16 pazdziernika 2007, 09:30
Koxik . czy jesteś pani , czy pan . powiedz co to jest :
,,prawie obstrakcyjnie,, ? nie widzę w Twoim tekście nic wartego zatrzymania sie , zadumy . podajesz wszystko kawa na ławę , bez zabawy słowem , wywołania klimatu . takie bezuczuciowe pisanie . jestem na nie .
estel
estel 16 pazdziernika 2007, 13:39
yhy, zgadzam się z Markiem. bez polotu.
i jeszcze "dzieckim".
przysłano: 15 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora

Postinor-Duo
lady punk
****
lady punk
tytuł
lady punk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca