Spotkałam dzisiaj miłość ...
- I co ci powiedziała ?
- Przepraszała, że nie zawsze trwa do końca
- Płakała ?
- Płakała, bo często rani
- Krzyczała ?
- Krzyczała, że nie zawsze jest piękna
- Śmiała się ?
- Śmiała się ... bo umie z siebie kpić
- Żałowała czegoś ?
- Żałowała, że ludzie nie zawsze traktują ja poważnie
- Była zła ?
- Złościła się ,że czasem w nią wątpimy
- Cieszyła się ? - Cieszyła się, że jej tak często szukam
- Co ci jeszcze powiedziała ?
- Powiedziała, że nie jest dla mnie..
Mnie się nawet podoba.
Odrzucam utwór, bo to plagiat ;((