Przeszłość staje się teraźniejszością albo nie jestem Jezus Chrystus
Supermarket uczuć gra pozorów, siedem żyć mam na daremno
Jak karać dorosłych za ślepą nienawiść a dzieci nagradzać za smutek.
Przeszłość staje się teraźniejszością albo nie jestem Jezus Chrystus
Supermarket uczuć gra pozorów, siedem żyć mam na daremno
Jak karać dorosłych za ślepą nienawiść a dzieci nagradzać za smutek.