zapraszam to nowy wirus fikcji naukowej...
zapraszam to nowy teatr fikcji naukowej...
cywilizację są religią, religie bombami to między nami...
rzeczywistość oderwana od zmysłów nie istnieje
kłade dłoń na twym podróżującym ciele
by nie zostać wrogiem samego siebie.
no nie da rady , choćby nie wiem co , przejrzyj tekst jeszcze raz , popraw , a potem pogadamy nad treścią