Literatura

noc bez dnia... (wiersz)

KariV

Zły sen,bezsenność...

Zła noc, jeszcze gorszy od niej dzień...

Czy jest ?

Czym jest ?

 Człowiek bez serc, jak cień...

Bez dnia tylko noc...

A jednak gdzieś pali się to światełko które tworzy Twój cień...

Nie uciekniesz przed nim...

Tłumaczysz sobie: to tylko zły sen...


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 17 listopada 2007, 18:11
zły wiersz.
retoryka , banał . kiepski zapis . brak poezji .
3EYE
3EYE 23 marca 2008, 01:00
nie jest aż taki zły ((-;
3EYE
3EYE 23 marca 2008, 01:12
"Zły sen,bezsenność...

Zła noc, jeszcze gorszy od niej dzień...

Czy jest ?

Czym jest ?

Człowiek bez serc, jak cień."

ta część jest całkiem nie zła, ma w sobie poezje, choć powturzenie " czym jest " zgrzyta trochę

dalej zgodzę się z poprzednikiem że banał, gdyby został sam początek było by ładnie.
przysłano: 17 listopada 2007 (historia)

Inne teksty autora

...on
Karolina Włodarczyk-KariV

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca