Literatura

*** (wiersz)

ono matopeja

dotknij językiem
świadomość
moją co tobą oddycha

wciągaj zapachy
wrażliwości
aż do utraty tchu

wszędzie usłysz
cierpienia
bo wszystko tak

niknie zachodem
słońca
i będzie już za późno...

na nas dla tego świata


dobry 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 22 listopada 2007, 08:53
erotycznie tak . Macanie absolutnie na nie - paskudne słowo . Reszta zgrabnie poprowadzona.
A może zamiast "niknie z zachodem słońca " , ciekawiej by było "niknie zachodem słońca " ? ale to tylko takie moje ..
ono matopeja
ono matopeja 22 listopada 2007, 14:23
Dzięki ew.
Zgadzam się z Tobą i poprawiłam.
Tylko formatowanie mi się trochę rozjechało:

dotknij językiem
świadomość
moją co tobą oddycha

wciągaj zapachy
wrażliwości
aż do utraty tchu

wszędzie usłysz
cierpienia
bo wszystko tak

niknie zachodem
słońca
i będzie już za późno...

na nas dla tego świata
estel
estel 23 listopada 2007, 00:20
bezbronnie, delikatnie erotycznie. mnie na kolana nie rzuciło. ale jest jakaś czystość w tym wierszu.
wygląd - naprawiony. :)
przysłano: 21 listopada 2007 (historia)

Inne teksty autora

***
ono matopeja
karawana
ono matopeja
Trawa
ono matopeja
Skarżypyta /hard/
ono matopeja
Samochwała /hard/
ono matopeja
*** (dwa anioły )
ono matopeja
krawiectwo lekkie
ono matopeja
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca