serce

taka.jedna

Wzięłam, złamałam, połamałam je
Rozprysło się na drobny mak
Serce Twe.
Czy mi tego teraz żal?
Czy ja wiem...
Chyba miłości szal
Za mocno tulił mnie...

taka.jedna
taka.jedna
Wiersz · 22 grudnia 2007
anonim
  • anonim
    zieloneciele
    cos okropnego.
    ckliwa rymowanka rodem z przedszkolnego pamietnika w rodzaju "na, gorze roze na dole fiolki" etc.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ataraksja
    portal dostępny jest dla wszystkich, ale trzeba się przygotować na surowe i sprawiedliwe oceny.
    ten tekst udusił mnie ckliwością.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Dużo tego ostatnio : )

    Miłości szal to banał do potęgi. Cały tekst to tylko emocje, zero poezji

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    nic tu po mnie . przecukrzone, poezja sie rozpusciła w nadmiarze słodkości .

    · Zgłoś · 16 lat