Do J.B

Marzena Szmit

 

Kiedy Cię poznałam mój los odwrócił się

w tobie się zakochałam nie chciałam puścić Cię

tak dni mijały czule i piękne chwile nam

nie chciałam już wogóle byś wrócił kiedyś tam!

 

Lecz Ty znów wyjechałeś i brak mi było nas

już się nie uśmiechałeś ten płomyk w sercu zgasł...

 I teraz tu nie wrócisz... Zostałam sama już

Zabrała Ciebie ziemia A w sercu zostałkurz!!! 

Marzena Szmit
Marzena Szmit
Wiersz · 2 stycznia 2008
anonim
  • anonim
    zieloneciele
    wiersz napisany jest w taki sposob za az wrzeszczy z niego...
    BANAŁ.
    nic wyszukanego,rymy hmm...delikatnie rzcz ujmujac malo ambitne.
    nie rozumiem interpunkcji i metody stosowania wielkich liter.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    Marzeno . to nie jest wiersz ambitny . to nie jest wiersz przeciętny . to jest wiersz baardzo słaby . infantylny i drażniący .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marzena Szmit
    to jest wiersz który znaczy dla mnie bardzo wiele i ............ Po prostu głęboko z serca

    · Zgłoś · 16 lat