Literatura

. (wiersz)

rrrevenge

Przyszedł tak dzien,
w ktorym postanowilam sprzedac siebie.
Robilam to powoli, kawalek po kawalku.
Tak, zeby bolalo.
Tak, zebym czula ze jest warto.
W pierwszej kolejnosci sprzedalam cialo
-wtedy powiedziales, ze to jest zbyt malo.
Zapytalam, czy moge dac Ci wiecej?
Zabrales kolor bialy,
potem czarny,
na koncu niebieski.
Zabrales wszystkie kolory teczy!
Zoatawiles mi bol, za ktory Ci dziekuje.
Kochalam Cie piecioma zmyslami!
Gdy nie zostalo juz nic - odnalazlam siebie.
Zapytales potem, czy mozesz wrocic...
Odpowiedzialam, ze teraz nie sprzedaje sie za drobne...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ataraksja
ataraksja 12 stycznia 2008, 22:57
Popraw koszmarne literówki.
Temat znany i poprowadzony mało odkrywczo. Wystarczy przypomnieć "Podaję ci rękę, ty mówisz, że mało. Oddaję ci usta, ty prosisz o więcej, oddaję ci serce, oddaję ci ciało. Odchodzisz i mówisz - mało, mało!" - znasz? Kora i Maanaam już to zaśpiewali.
Marek Dunat
Marek Dunat 12 stycznia 2008, 23:16
banał . oklepany temat i przedstawiony też tak sobie . nie przekonuje . w dodatku literówki - miliony literówek .
przysłano: 12 stycznia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca