Literatura

,,To mnie boli,, (wiersz)

Klaudusia

 

Pragnie umrzec
bo nie znika
ciagle szepcze
ten szept boli
on dotyta
zamkne oczy
on nie znika.

To mnie boli
ludzi tlum
ja nie krzycze
uciec chce
drogi brak
ja nie placze
to rzeka.

Umrzec chce
to ucieczka
zamkne oczy
on nie znika
jak mam walczyc
sil mi brak

Boze blagam
on nie znika

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 16 stycznia 2008, 08:14
paranoja natręctw. kliniczny objaw. nie wiersz.
ew
ew 16 stycznia 2008, 09:02
nie wiersz , zgadzam się
przysłano: 15 stycznia 2008 (historia)

Inne teksty autora

'Mamusiu'
Klaudusia
,,Skazana,,
Klaudusia
,,Budzik,,
Klaudusia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca