Marek Ostachowicz
Wiersz
·
29 stycznia 2008
-
Marcin SierszyńskiEee... a gdzie wiersz?
-
estelAutorze, najprawdopodobniej wystąpił jakiś techniczny problem i wiersze lewitują gdzieś w przestrzeni. wklej proszę jeszcze raz.