Literatura

[...] (wiersz)

Michał

Cisza ogarnia mnie wszędzie,
najgłośniejsze szmery mysz.
Czuję, że jestem samotny,
nikogo nie ma wókół mnie
pustka.

Żadnej duszy, jedno tylko serce bije,
w rytmie; w rytmie.

Tak jest dobrze,
nie potrzebni mi - innych
nie potrzebny mi - nikt,
nie potrzebna mi - głupota innych.

...

fatalny 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 pazdziernika 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca