Literatura

pogoda jest (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

 

ulewa bębni parapetem
nostalgią płynie z nieba
gdzie byłem?
gdzie byłaś?
ja zawsze nie tam
Ty zawsze gdzie trzeba

wiatr puka w szybę cicho
marzenia zachować to gorzej
gdzie będę?
gdzie będziesz?
ja się postaram
Ty tam nie możesz

słońce wybudza dzień
wdzięcznym promieni kadrylem
gdzie jestem?
gdzie jesteś?
jesteśmy tutaj
zostańmy chwilę





dobry– 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 28 lutego 2008, 18:56
oj, jakie to tkliwe i słodkie. Nie lubię słodyczy, smakują dokładnie jak banał. Ale chylę czoła za lekkość w wersach.
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 28 lutego 2008, 18:59
gdzież ta słodycz?
dla mnie gorycz raczej..
ew
ew 28 lutego 2008, 19:03
słodycz w tych zapytaniach widzę
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 28 lutego 2008, 19:10
taaa słodycz przemijania:D
ew
ew 28 lutego 2008, 20:03
dobra , źle odcztałam, cofam moją poprzednia wypowiedź. się nie znam w ogóle
Marek Dunat
Marek Dunat 28 lutego 2008, 20:08
się uśmiecham . mnie rozckliwiasz czasem panie Grzegorzu .
kafryu 28 lutego 2008, 21:51
ech! ... bo w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo naraz. Milosci kolejne oblicze...
Podobno nadzieja umiera ostatnia, Twoja wciaz zyje :)
urughai
urughai 29 lutego 2008, 07:44
"zostańmy chwilę".
...............może (zostańmy na chwilę)

Co by nie gadać - pozostałem wlepiony w monitor..............delikatnością słowa, gdyż............jest wiersz..............Serdecznie Pozdrawiam!
przysłano: 28 lutego 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca