moje myśli krążą wokół macicy
ciasno przylegają
rozpychają się bez pardonu
dziewięć miesięcy ciebie we mnie
potem tylko wrzask
moje myśli krążą wokół macicy
ciasno przylegają
rozpychają się bez pardonu
dziewięć miesięcy ciebie we mnie
potem tylko wrzask
I... Ty wiesz... ;)
lecz cóż ja mogę wiedzieć w tym temacie?
czy w ogóle powinienem się wypowiadać?